A weboldal sütiket alkalmaz a jobb használhatóság és nagyobb felhasználói élmény érdekében. A részletes adatkezelési tájékoztatót ide kattintva, a cookie-szabályzatot ide kattintva érheti el.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Az Anibent termékek gyártója, az Axis Bentonit Kft.

Az AXIS BENTONIT Kft. Erdőkövesden, a Mátra hegység északi lábánál található. Cégünk egy családi vállalkozás.

Több évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, a bentonit alapú termékpiac egyik vezetőjeként, megbízható minőséget kínálunk. Partnereinkre kiemelt figyelmet fordítunk és ebből egy jól működő, egymást kölcsönösen támogató kapcsolat szokott kialakulni. Hiszünk benne, hogy csakis így lehet gyümölcsöző az együttműködés.

Saját bányával, közel 30 éves gyártási tapasztalattal rendelkezünk. Ásványkincs készletünk jelentős, a bányaművelést saját gépeinkkel végezzük. Minőségpolitikánk a minőséget esetlegesen befolyásoló problémák megoldására, a minőségrontó tényezők nyílt feltárására, a minőség mindenkori javítására és fejlesztésére irányul. A minőségnek a mindennapi munkafolyamatok részeként kell érvényesülnie, ezt az ISO 9001 és a HACCP minőségirányítási rendszer biztosítja cégünknél.

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséget kap a környezetvédelem, a környezetbarát technológiák alkalmazása, a természetes összetevőket tartalmazó termékek gyártása. A saját bányánkban található viszonylag ritka ásványkincs, a bentonit nevű agyagásvány, számos figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkezik. Nagyfokú ioncserélő képessége, szagtalanító hatása, méreganyag megkötése, csomóképződési hajlama, magas makro- és mikroelem tartalma alkalmassá teszi kiváló minőségű kisállatalom, takarmányozási bentonit, natúrkozmetikum és gyógyhatású állatápoló termékek előállítására.

A felsorolt tulajdonságai indokolttá teszik eddiginél szélesebb körű elterjesztését, használatát a mindennapi életben. Az Axis Bentonit Kft. felismerve ennek jelentőségét, olyan termékeket állít elő, melyek ebből a környezetbarát agyagféleségből készülnek.

Termékeink választéka az utóbbi években jelentősen bővült: a nagy mennyiségben gyártott macskaalmok és takarmánybentonitok mellett palettánkon megjelentek a saját fejlesztésű, nemesagyag (bentonit) alapú natúrkozmetikumok és gyógyhatású állatápoló szerek is.

További információkért keresse fel az Axis Bentonit Kft. weblapját.