A weboldal sütiket alkalmaz a jobb használhatóság és nagyobb felhasználói élmény érdekében. A részletes adatkezelési tájékoztatót ide kattintva, a cookie-szabályzatot ide kattintva érheti el.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégünk, az Axis Bentonit Kft. Erdőkövesden, a Mátra hegység északi lábánál található.

Fő tevékenységünk a bentonit feldolgozása. Nyersanyag szükségletünket közeli bányánkból biztosítjuk. A mátraszelei bentonit a riolittufa mállási folyamatának eredményeként képződött, fő alkotórészei: Ca-Na-montmorillonit, káliföldpát, illit, plagioklász, klinoptilolit ásványok. Ásványos összetételének és egyedi kristályszerkezetének köszönhetően kiváló az adszorpciós- és vízfelvevő képessége. E tulajdonságai, valamint duzzadási és csomósodási hajlama teszi alkalmassá minőségi kisállatalom gyártásra. CIRMI macskaalmunk napjainkban az egyik legkedveltebb, legkeresettebb termék az állattartók körében.

Az utóbbi években nagy figyelmet fordítottunk a termékfejlesztésre, melynek egyik eredménye, hogy bentonit alapú állatápolási és állatgyógyászati termékeket fejlesztettünk ki. Termékeink köre folyamatosan bővül. 

Termékcsoportjaink:

  • Macskaalmok
  • Takarmánykiegészítők
  • Állatápolási és állatgyógyászati termékek
  • Természetes kozmetikumok

Filozófiánk:

Korrekt és rugalmas együttműködés a partnerekkel, a termékgyártás során pedig a vásárlói elvárások, igények maximális figyelembe vétele.